Suna un agent
0 800 800 676

Weekend in Romania

Weekend in Romania

Puncte Fidelio - 3500

Weekend pentru doua persoane in Romania.

Weekendul oferit ca premiu la acest nivel al programului Fidelio Card include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel categoria 3* sau 4* cu mic dejun inclus.

Odata acumulate cele 3.500 de puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 30 zile inainte de data plecarii. Agentia nu controleaza disponibilitatea locurilor, astfel ca datele exacte vor fi stabilite de comun acord cu beneficiarul premiului. Toate celelalte cheltuieli cad in sarcina beneficiarului. In cazul modificarii si/sau al anularii se poate aplica o taxa administrativa, cu exceptia cazurilor dovedite de deces sau boala grava, complicatii de graviditate grave sau accidentare grava a Membrului, a unuia dintre participantii la premiu sau a unei rude apropiate a Membrului sau incendiu, spargere, furtuna sau alte evenimente similare grave, care impiedica in mod rezonabil Membrul sa calatoreasca. Membrul va trebui sa prezinte documente doveditoare privind cele de mai sus, conform cerintelor rezonabile ale Agentiei.

*Rezervarile nu se pot face in perioada sarbatorilor legale: Craciun & Revelion, Paste, 1 Mai, 1 Decembrie. 

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]