Suna un agent
0 800 800 676

Puncte fidelio

Cum poti folosi punctele bonus acumulate? 

O intreaga paleta de optiuni iti sta la dispozitie atunci cand te decizi sa acumulezi si sa utilizezi Punctele Bonus Fidelio.  

Acumuland Puncte Bonus ai acces la o gama variata de premii. Pentru a primi Punctele Bonus, nu uita sa mentionezi agentului Go Travel numarul cardului tau Fidelio de fiecare data cand optezi pentru un serviciu turistic.

Iata si optiunile disponibile.... 


2 bilete la filmul tau preferatValoare 1500 puncte
Consta in:

2 bilete la filmul preferat.

Odata acumulate cele 1.500 puncte necesare, alege-ti filmul la care vrei sa mergi si contacteaza-ne. Noi iti vom face rezervarile la cinematograful preferat  si iti vom trimite biletele. Sa nu uiti de floricele!

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card trebuie solicitat cu minim 20 de zile inainte de utilizare.

Detalii

O cina romantica in doiValoare 2300 puncte
Consta in:

O cina romantica in doi

Odata acumulate cele 2.300 puncte necesare, alege-ti seara in care vrei sa faci o surpriza persoanei iubite si contacteaza-ne. Noi iti vom face rezervarile la restaurant.

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card trebuie solicitat cu minim 20 de zile inainte de utilizare.

Detalii

80 Euro voucher cadouValoare 3000 puncte
Consta in:

Voucher cadou in valoare de 80 Euro

Odata acumulate cele 3.000 de puncte bonus necesare vei primi un voucher cadou in valoare de 80 Euro.

Cu acest voucher poti plati serviciile turistice oferite de catre Go Travel (bilete de avion, cazare, vacante), partial sau total, in concordanta cu valoarea lor. Daca serviciile solicitate depasesc in costuri contravaloarea voucherului, diferenta o vei suporta tu.
Acest voucher poate fi utilizat exclusiv pentru a achita contravaloarea serviciilor Go Travel.
Poti utiliza acest voucher oricând incepand cu data de 15.01.2012.

Detalii

Weekend in RomaniaValoare 3500 puncte
Consta in:

Weekend pentru doua persoane in Romania.

Weekendul oferit ca premiu la acest nivel al programului Fidelio Card include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel categoria 3* sau 4* cu mic dejun inclus.

Odata acumulate cele 3.500 de puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 30 zile inainte de data plecarii. Agentia nu controleaza disponibilitatea locurilor, astfel ca datele exacte vor fi stabilite de comun acord cu beneficiarul premiului. Toate celelalte cheltuieli cad[...]

Detalii

1 bilet de avion dus-intorsValoare 5000 puncte
Consta in:

1 bilet de avion dus-intors catre una dintre urmatoarele destinatii: Viena, Londra sau Roma.

Biletul de avion  oferit ca premiu la acest nivel al programului Fidelio Card este dus-intors, include taxele de aeroport si va fi emis in clasa economy.

Odata acumulate cele 5.000 puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012 avand o perioada minima de sedere de 3 zile la destinatie sau weekend inclus, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 45 de zile calendaristice inainte de data calatoriei; nu va fi permisa anularea unui numar mai mare de doua rezervari pentru premiul-calatorie. Intrucat Agentia[...]

Detalii

2 bilete de avion dus-intors catre ParisValoare 8500 puncte
Consta in:

2 bilete de avion dus-intors Bucuresti - Paris

Biletele de avion Bucuresti - Paris oferite ca premiu la acest nivel al programului Fidelio Card sunt dus-intors, includ taxele de aeroport si vor fi emise in clasa economy.

Odata acumulate cele 8.500 puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012 avand o perioada minima de sedere de 3 zile la destinatie sau weekend inclus, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 45 de zile calendaristice inainte de data calatoriei; nu va fi permisa anularea unui numar mai mare de doua[...]

Detalii

Weekend la PragaValoare 16000 puncte
Consta in:

Weekend pentru doua persoane la Praga

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card include: 2 bilete de avion dus-intors, cu toate taxele de aeroport incluse, catre Praga si cazare doua nopti in camera dubla la hotel categoria 3* sau 4* cu mic dejun inclus.

Odata acumulate cele 16.000 puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 45 de zile calendaristice inainte de data calatoriei; nu va fi permisa anularea unui numar mai mare de doua rezervari pentru premiul-calatorie.[...]

Detalii

Weekend la RomaValoare 30000 puncte
Consta in:

Weekend pentru doua persoane la Roma

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card include: 2 bilete de avion dus-intors, cu toate taxele de aeroport incluse, catre Roma si cazare doua nopti in camera dubla la hotel categoria 3* sau 4* cu mic dejun inclus.

Odata acumulate cele 30.000 puncte bonus necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 45 de zile calendaristice inainte de data calatoriei; nu va fi permisa anularea unui numar mai mare de doua rezervari pentru premiul-calatorie.[...]

Detalii

Weekend la LondraValoare 50000 puncte
Consta in:

Weekend pentru doua persoane la Londra

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card include: 2 bilete de avion dus-intors, cu toate taxele de aeroport incluse, catre Londra si cazare doua nopti in camera dubla la hotel categoria 3* sau 4* cu mic dejun inclus.

Odata acumulate cele 50.000 puncte bonus si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 15 ianuarie 2012, cu mentiunea ca rezervarile vor fi facute cu minim 45 de zile calendaristice inainte de data calatoriei; nu va fi permisa anularea unui numar mai mare de doua rezervari pentru premiul-calatorie. Intrucat Agentia nu garanteaza disponibilitatea[...]

Detalii

Vacanta in doiValoare 100000 puncte
Consta in:

Sejur de 7 zile pentru doua persoane catre una dintre destinatiile: Grecia, Spania sau Turcia.

Premiul oferit la acest nivel al programului Fidelio Card include: cazare timp de 7 nopti pentru doua persoane in camera dubla, in cadrul unui hotel de 4* intr-una dintre destinatiile mentionate, precum si biletele de avion dus – intors.
Nu sunt incluse in vacanta oferita de Go Travel: taxele de aeroport, asigurarea medicala, taxele de viza, excursiile optionale.

Odata acumulate cele 100.000 puncte necesare si revendicat premiul, calatoria poate fi efectuata oricand incepand cu data de 1 mai 2013, cu mentiunea ca rezervarile[...]

Detalii

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]