Suna un agent
0 800 800 676

Parteneri

Programul Fidelio Card s-a ridicat pas cu pas cu sprijinul partenerilor care au dat aripi aspiratiilor noastre,

ne-au inteles asteptarile si mai important decat orice au intuit dorintele clientilor nostri.

 

Pentru ca in spatele fiecarui beneficiu pe care il oferim se afla companii care nu a ezitat sa se implice.

 

Ei sunt prietenii care contribuie la materializarea viselor voastre:Future Health

 

 

Future Health Biobank este prima si cea mai veche banca privata de celule stem din Regatul Unit, avand o experienta si o traditie de peste 10 ani in depozitarea celulelor stem si peste 50 000 de esantioane stocate din peste 48 de tari din lume.

 

Afla mai multe aici

 

Future Health Biobank este partenerul GoTravel in dezvoltarea programului Fidelio Card si ofera in semn de pretuire a clientilor sai Cardul de Calatorie impreuna cu un bonus pentru calatorii oriunde in lume.

Detalii

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]