Suna un agent
0 800 800 676

Cerere inregistare cont

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si o recompensare pentru tine, calatorul care apleaza la serviciile noastre.

Pe acest card, fiecare euro pe care il cheltuiesti cu Go Travel pentru calatoriile viselor tale se transforma intr-un punct bonus. Si fiecare punct te aduce mai aproape de beneficiile fantastice ale programului.

Dar primul pas trebuie sa il faci tu!

Inscrie-te astazi in programul Fidelio si porneste pe drumul satisfactiilor garantate.


Nume:

Email:

Telefon:

CNP:

Cod antispam:
verification image, type it in the box

*Un agent gotravel va inta in legatura cu dvs. in cel mai scurt timp dupa trimiterea cereri.

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]