Suna un agent
0 800 800 676

Despre Go Travel

Vacantele perfecte cer o planificare atenta. De aceea, de peste 23 ani definim pachete de vacanta pe toate gusturile si identificam sfaturi practice pentru a transforma fiecare zi de vacanta intr-o colectie memorabila de trairi.

 

Fiecare solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor sunt legile fundamentale dupa care ne conducem. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi.

 

Serviciile noastre includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuilding’s, conferinte, lansari produse, etc.), rent-a-car, pachete de vacanta in tara si in strainatate.

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]