Suna un agent
0 800 800 676

Despre fidelio

Visele te poarta in orice colt al lumii
Go travel... si nu va mai fi doar un vis. Vei fi acolo!


Calatoriile sunt pline de satisfactii la Go Travel prin programul de loializare a clientilor nostri fideli. Prin intermediul acestui program oricine poate castiga puncte de loialitate in schimbul alegerii de a calatori cu noi.  

Transforma-ti calatoria in… mai multe calatorii.


Principiul Fidelio Card

Inclinarea balantei punctelor bonus in favoarea ta 


Poti castiga puncte atunci cand zbori si le poti acumula si la sol rezervand cazarea la hotel, inchiriind o masina cu noi sau cumparand un pachet complet de servicii pentru a evada intr-o escapada de neuitat. Odata ce ai acumulat suficiente puncte, vei primi vacante gratuite si cadouri personalizate. 


Calitatea de membru – de la clientul fidel la Platinum 


Incepi prin a intra in posesia unui card de client. Cu cat calatoresti mai mult, cu atat statutul tau se optimizeaza. Statutul superior implica mai multe beneficii, cum ar fi mai multe puncte de cate ori calatoresti si calitatea de membru in clubul de elita Go Travel. 


Acumularea punctelor

Este simplu sa acumulezi puncte bonus


Este mai usor decat crezi. Sunt patru moduri prin care poti castiga puncte bonus in cadrul programului Fidelio Card:

Sa zbori cu Go Travel
Sa rezervi cazarea la hotel prin Go Travel
Sa rezervi vacanta cu Go Travel
Sa inchiriezi masina prin Go Travel


*Un pont rapid!
Pentru a te ajuta sa tii evidenta, iti vom trimite constant actualizari cu privire la ponderea punctelor tale. De asemenea, poti urmari chiar tu statusul prin verificarea contului tau pe website-ul dedicat acestui program www.fideliogotravelcard.ro  

 

     1. Zboara cu Go Travel

Acumuleaza puncte prin rezervarea biletelor de avion catre destinatiile dorite cu Go Travel. Pentru fiecare euro pe care il cheltuiesti pe biletul de avion vei primi un punct de loialitate. 

     2. Reverva-ti camera la hotel prin Go Travel

Platforma noastra iti pune la dispozitie peste 80.000 de hoteluri online, ce iti garanteaza accesul la cele mai bune preturi. 
Rezerva-ti camera la hotel prin Go Travel si in schimbul fiecarui euro cheltuit pentru cazarea ta vei primi un punct de loialitate.   

     3. Rezerva-ti vacanta cu Go Travel

Rezerva-ti vacanta cu noi si poti primi puncte de loialitate. Cum?...
Poti acumula 1 punct pentru fiecare euro cheltuit pentru cumpararea vacantei tale de la Go Travel, fie ca este vorba de un pachet deja alcatuit sau de unul personalizat, pe care il punem la punct in functie de necesitatile tale.
Verifica ofertele noastre pe www.gotravel.ro  

 

*Chiar daca nu vei alege unul din pachetele existente de pe site-ul nostru, odata ce combini un zbor cu rezervarea unei camere la hotel este considerat a fi un pachet de vacanta si vei beneficia de punctele de fidelizare aferente. 

     4. Inchiriaza o masina cu Go Travel

Acumuleaza puncte prin inchirierea unei masini in Romania si in strainatate la firmele de inchirieri partenere. Vei primi 1 punct pentru fiecare euro cheltuit cand inchiriezi o masina prin Go Travel.  


Extra Beneficii 


Pentru a te recompensa din plin, cu cat calatoresti mai mult Go Travel iti sporeste privilegiile. Prin promovarea la statutul de membru Platinum, poti sa te bucuri de toate tipurile de extra beneficii. Aceste beneficii includ:

- extra puncte atunci cand calatoresti (puncte bonus),
- discounturi la pachetele de vacanta Go Travel,
- acces gratuit la toate evenimentele tematice Go Travel


Numarul tau de puncte este revizuit zilnic, pe baza activitatii tale, din momentul in care ai devenit membru al programului. Odata ce ai acumulat numarul de puncte necesar pentru a te califica la nivelul de membru Platinum si ai dovedit un numar de minim cinci calatorii de-a lungul perioadei de timp de la inrolarea in program pana la strangerea punctelor bonus necesare (fie ca ai rezervat un zbor, un hotel sau un pachet de vacanta), vei fi promovat automat si poti incepe sa te bucuri de extra privilegii.  


Numarul de puncte de care ai nevoie pentru a te califica la nivelul de membru Platinum:
150.000 de puncte bonus.


Privilegiile Platinum 

Din pozitia privilegiata de membru Platinum, esti unul dintre cei mai pretiosi membri ai nostri.  Nu numai ca vom cauta modalitati prin care sa iti facem calatoria cat mai comoda si mai placuta posibil, dar ne propunem sa iti oferim recunoasterea si recompensele pe care le meriti pentru loialitatea ta constanta.  

- 15% discount la pachetele de vacanta (cazare si bilet de avion), cu exceptia pachetelor pe Bulgaria - doar la tarifele publicate** GO TRAVEL, unde Go Travel este Tour Operator
- Bonus de loializare de 1.000 de puncte pentru calatorul constant la fiecare 5.000 de puncte pe care le vei acumula dupa ce ai fost promovat la nivelul Platinum.

 *Pentru a fi promovat la nivelul Platinum, este necesar ca numarul de puncte solicitate sa fie neastinse. Dupa ce te-ai calificat pentru Platinum iti poti valorifica punctele acumulate.
**Tarife publicate – tarife postate pe site-ul www.gotravel.ro, in brosuri, fliere etc.

Oferte exclusive Fidelio

Daca nu stii inca unde sa-ti petreci concediul si nici care ar fi oferta potrivita, atunci lasa-te cucerit de ofertele de vacanta speciale pentru posesorii cardului Fidelio. Noi venim cu propunerile grozave... tu inregistreaza-te[...]

Puncte fidelio

Cat investesti in visele tale?
Go Travel transforma fiecare euro pe care il cheltuiesti  pentru calatoriile tale  in puncte, iar punctele devin avantaje si beneficii extraordinare pentru tine.

Inscrie-te in program!

Visele marete pornesc de la zero si se transforma in realitate pas cu pas. Go Travel iti ofera cardul Fidelio prin care iti va rasplati consecventa cu care iti urmaresti visele! El este menit sa fie o recunoastere si[...]